Training | workshop | lezing

Op donderdag 9 n0vember geef ik weer een workshop over fondsenwerving.

De cultuurfondsen hebben nog steeds veel geld beschikbaar voor goede plannen! Maar ze stellen wel steeds scherpere eisen. In deze basiscursus krijg je informatie hoe je je aanvraag kansrijker maakt: je leert onder meer wat de voorwaarden zijn voor een sterke aanvraag, waaraan een projectplan moet voldoen, uit wat voor posten een begroting bestaat en wat voor fondsen er zijn.

Meer info en aanmelden via Music Motion.

Eerder gaf ik een interactieve lezing over financieringsbronnen voor kunstenaars via het Zelfstandigenloket Flevoland en een workshop over de werkwijze van cultuurfondsen voor World of Talent ZO .

Interesse in het volgen van een van mijn workshop? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
Heb je interesse om een van mijn workshops aan te bieden voor je organisatie? Neem contact op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.