Training | workshop | lezing

Op dinsdag 19 september van 14.30 – 17.00 u geef ik de basiscursus Subsidieaanvragen voor podiumkunsten in de Kargadoor in Utrecht.

De cultuurfondsen hebben nog steeds veel geld beschikbaar voor goede plannen! Maar ze stellen wel steeds scherpere eisen. In deze basiscursus krijg je informatie hoe je je aanvraag kansrijker maakt: je leert onder meer wat de voorwaarden zijn voor een sterke aanvraag, waaraan een projectplan moet voldoen, uit wat voor posten een begroting bestaat en wat voor fondsen er zijn.

Deelname kost EUR 50, – excl 21% BTW, incl koffie en thee.

Je kunt je aanmelden door het totaalbedrag van EUR 60,50 over te maken op NL74 INGB 0003 2055 08 t.n.v. C.M. Smits ovv cursus Subsidieaanvragen plus het e-mail adres waarop je je bevestiging wil ontvangen. Neem contact met mij op voor vragen en/of meer informatie.

Eerder gaf ik een interactieve lezing over financieringsbronnen voor kunstenaars via het Zelfstandigenloket Flevoland, een workshop over de werkwijze van cultuurfondsen voor World of Talent ZO en steeds terugkerende workshops subsidie-aanvragen in opdracht van Music Motion .